• Εταιρεία

Εταιρεία

About us

 • Η ΘΕΛΚΤΡΟΝ είναι μια πρωτοποριακή καινοτόμα επιχείρηση, με οικολογική συνείδηση.

  Σας παρέχουμε έναν χώρο απολύτως κατάλληλο για την απαιτούμενη περιποίηση που χρειάζεται το όχημα σας..

  Στην ΘΕΛΚΤΡΟΝ προσφέρουμε Άριστες υπηρεσίες για την Φροντίδα την Ασφάλεια τον Καλλωπισμό την Προστασία και την Οικονομία του οχήματός σας , με επαγγελματική δουλειά, σεβασμό και αφοσίωση.

  Στην ΘΕΛΚΤΡΟΝ μας φέρνετε το αυτοκίνητο σας το καλλωπιζουμε και σας το παραδίδουμε στην αρχική του κατάσταση.

  Στη ΘΕΛΚΤΡΟΝ έχουμε τιμές που αντικατοπτρίζουν άμεσα το είδος εργασίας που παρέχουμε.

  Έχουμε τιμές που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό για να κάνουμε βολική και προσιτή κάθε υπηρεσία μας.

  Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των υπηρεσιών μας.

  Στην ΘΕΛΚΤΡΟΝ Θέλουμε το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας.

  Η φροντίδα του αυτοκινήτου σας σε εμάς είναι αποτελεσματική γιατί ποντάρουμε στην λεπτομέρεια.

  Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να οδηγείς ένα καθαρό αυτοκίνητο.

  Ξεχωρίζουμε για το ιδιαίτερο Σύστημα καθαρισμού με Ατμό jet Steamer, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού στπν κόσμο.

  Χρησιμοποιούμε βιολογικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για να σας παρέχουμε ένα ποιοτικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα για τον εσωτερικό και το εξωτερικό καθαρισμό κάθε πτυχής του αυτοκινήτου σας.

  Στην ΘΕΛΚΤΡΟΝ διασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας.

  Στην ΘΕΛΚΤΡΟΝ αναλαμβάνουμε την επαναφορά της εικόνας του οχήματος σας στην αρχική του κατάσταση.

  Μέσα από το εύρος των υπηρεσιών μπορείτε να επιλέξετε από την πιο απλή μέχρι την πιο ολοκληρωτική επαναφορά του οχήματος σας.

  Επειδή η πρώτη ματιά πάντα πουλάει!!

  Στην ΘΕΛΚΤΡΟΝ μας φέρνετε το αυτοκίνητο σας. Σας το καλλωπίζουμε και αναλαμβάνουμε να σας το πουλήσουμε με την μέγιστη εμπορική τιμή του.

  Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας ψάχνει και βρίσκει αυτοκίνητα σε πολύ καλή κατάσταση απο το εξωτερικό αλλα και απο ιδιώτες προσφέροντας της καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Η ΘΕΛΚΤΡΟΝ είναι κεντρικός αντιπρόσωπος της πολωνικής εταιρίας ALEX Sp. z o.o. για την Ελληνική και την Κυπριακή Αγορά στο χώρο της ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ και Αναπτύσσει το Δίκτυο Optima- Autogas hellas & Cyprus.

  Το Δίκτυο Διανομέων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Optima- Autogas είναι εξουσιοδοτημένοι της Πολωνικής εταιρίας ALEX

  Οι πιο έμπειροι τεχνίτες Αερίων καυσίμων τοποθετούν τα προϊόντα Optima nano και expert δίνοντας ολοκληρωμένη λύση στο καταναλωτικό κοινό για την μετατροπή του αυτοκινήτου τους από βενζίνη σε υγραέριο και φυσικό αέριο.

  Προσφέρουμε 3 Χρόνια γραπτή εγγύηση αλλά και πανελλαδική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση σε ολα τα συνεργεία του δικτύου μας.

  Το εργοστάσιο παραγωγής της ALEX professional Autogas Installation δραστηριοποίειται στην Αγορά εναλλακτικών συστημάτων ενέργειας από το 1999, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρία συστημάτων και εξαρτημάτων εναλλακτικών καυσίμων υγραερίου κίνησης (LPG) και πεπιεσνενου φυσικού αερίου (CNG).

  Εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα του εργοστασίου ALEX έχουν διακριθεί στη βιομηχανία και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πελατών σε παραπάνω από 30 χώρες.

  Στην ηλεκτρονική μας σελίδα www.thelktron.gr θα βρείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με όλα μας τα προϊόντα σε αξεσουάρ, μπαταρίες, λιπαντικά, συστήματα αερίων καυσίμων και πωλήσεις αυτοκινήτων.