Πλύσιμο με ατμό

Πλύσιμο με ατμό

 • Το εξωτερικό πλύσιμο δεν γίνεται με τη χρήση βούρτσας, αλλά εξ ολοκλήρου στο χέρι και ειδικά πανιά από μικροΐνες τα οποία φροντίζουν τις ευαίσθητες επιφάνειες του οχήματος. Χάρη στην δύναμη του ατμού, αφαιρούμε δύσκολους λεκέδες, χαρίζοντας στο όχημά σας λάμψη που διαρκεί.

  Δεν δημιουργούνται γρατσουνιές από βούρτσες.

  Ασύγκριτα καλύτερο καθάρισμα με τη πίεση του υγρού ή/και ξηρού ατμού και στα δύσκολα σημεία (π.χ. ανάμεσα στις πόρτες, σιδηρόδρομοι καθισμάτων κλπ).

  Οικολογικός καθαρισμός και απολύμανση του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου χωρίς χημικά, μόνο με την ενέργεια του ξηρού ατμού. Ο ατμός καταστρέφει τα βακτήρια, τα ακάρεα, διώχνει τις δυσάρεστες οσμές (τσιγάρο) και καθαρίζει τους αεραγωγούς του κλιματισμού. Ιδανικός καθαρισμός για αυτοκίνητα όπου επιβαίνουν μωρά ή μικρά παιδιά.

  Επαναφέρει το χρώμα του αυτοκινήτου στη φυσική του κατάσταση, το γυαλίζει και το προστατεύει, λόγω της κατάλληλης θερμοκρασίας και πίεσης του ατμού.

  Δεν χρησιμοποιούνται χημικά – απορρυπαντικά αλλά μόνο νερό υπό μορφή ατμού.

  Δεν δημιουργούνται απόνερα (απορρυπαντικά – νερό).

  Με 4 λίτρα νερού υπό μορφή ατμού, καθαρίζεται το αυτοκίνητο μέσα-έξω, ενώ στο πλυντήριο καταναλώνονται 120 λίτρα.

  Σέβεται το περιβάλλον: συντελεί στην προστασία των υδάτινων πόρων.

  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι πλένοντας το αυτοκίνητο με βούρτσες και με πολύ καυστικά χημικά, αποδυναμώνουμε τις προστατευτικές ιδιότητες του κεριού, εκθέτοντας έτσι το χρώμα στις καιρικές συνθήκες και ακτίνες του ήλιου.

  Ο βιολογικός καθαρισμός είναι απαραίτητος τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο σε όλα τα αυτοκίνητα, καθώς η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη με ρύπους και μικρόβια επιβλαβή για την υγεία του ανθρώπου.

  Ο βιολογικός καθαρισμός συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας ατόμων που υποφέρουν από αλλεργίες καθώς εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου, απαλλαγμένο από βλαβερούς μικροοργανισμούς.

  Αποτελεσματικότερο εξωτερικό πλύσιμο χάρη στην ευεργετική δύναμη του ατμού, που απομακρύνει δύσκολους λεκέδες χωρίς βούρτσες και σφουγγάρια που φθείρουν την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

  Βαθύς καθαρισμός σαλονιού και πλήρης απολύμανση καμπίνας που εξασφαλίζει ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον για όλους και ιδιαίτερα σε παιδιά και άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.