Βιολογικός

Βιολογικός

 • Ο βιολογικός καθαρισμός αποτελεί την καλύτερη λύση καθαρισμού του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου σας! Γίνεται λεπτομερής καθαρισμός και προσεγμένη εργασία. Χρησιμοποιώντας ειδική σκούπα (extractor) αλλά και την δύναμη του ατμού αφαιρούνται όλοι οι λεκέδες εξαλείφονται οσμές, μικρόβια, ακάρεα και συσσωρευμένη σκόνη! Ως αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου καθαρίζεται και απολυμαίνεται, δημιουργώντας ένα υγιής περιβάλλον για εσάς και του συνεπιβάτες σας, παράλληλα επεκτείνεται ο χρόνος αντοχής των καθισμάτων! Σε περίπτωση δερμάτινου εσωτερικού τα καθίσματα καθαρίζονται και συντηρούνται με ειδικές αλοιφές φιλικές προς το δέρμα, προσφέροντας γυαλάδα και μειώνοντας το σπάσιμο του δέρματος! (απαιτούμενος χρόνος 1-3 ώρες ανάλογα με το μέγεθος και την κατάσταση του οχήματος!) (καθίσματα, πόρτες, πάτωμα, χώρος πορτμπαγκάζ, απολύμανση a/c, στεγανοποίηση καμπίνας) σε περίπτωση που υπάρχει παιδικό κάθισμα, διενεργείται και σε αυτό βιολογικό καθάρισμα!

  Για jeep, suv, επαγγελματικά, πολυμορφικά και station, επιπλέον χρέωση 10€.

  Δεν ισχύει αυτή η τιμή για εγκαταλελειμμένα, πλημμυρισμένα αυτοκίνητα ή με χρήση από κατοικίδια ζώα.

  Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ουρανός του αυτοκίνητου εκτός και αν το επιτρέπει ο κατασκευαστής στον βιολογικό καθαρισμό με ατμό.

  Απολύμανση καμπίνας που απομακρύνει τις οσμές που προκαλούνται από τα βακτηρίδια και τους μύκητες και εμποδίζει τον επανασχηματισμό τους.

  Αφαίρεση λεκέδων (καθίσματα, δάπεδο, πορτμπαγκάζ, πλαϊνά, ντουλαπάκια, κρυφά σημεία).

  Αφαίρεση λεκέδων (οροφή κατόπιν συνεννόησης).

  Ενυδάτωση και συντήρηση εσωτερικών επιφανειών.

  Εξωτερικό πλύσιμο με ατμό στο χέρι.

  Τοποθέτηση υγρού κεριού για προστασία του χρώματος.

  Καθάρισμα και πλύσιμο ζαντών και ενυδάτωση ελαστικών.

  Πλήρης βιολογικός καθαρισμός καμπίνας επιβατών και πορτμπαγκάζ.